Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tagliatelle og krebsehaler i cremet tomatsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tagliatelle
  • 150 g tagliatelle
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk courgette
  • 1 stk courgette
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps krebsehaler
  • 1 - 2 ps krebsehaler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds hakkede tomater med chili
  • 1 ds hakkede tomater med chili
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk creme fraiche 38%
  • 2 spsk creme fraiche 38%
  • oregano
  • oregano
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning.

Skær courgetten i tynde bånd, det er nemt med en kartoffelskræller.

Kom courgettebånd i pastaen når der mangler 1 min. af kogetiden.

Kom tomater, creme fraiche, salt og peber i en lille gryde og lad det simre 5 min.

Kom optøede krebsehaler i saucen og lad dem blive varme.

Vend pasta og courgetter med saucen, drys oregano over og server.