-
Tænd grillen (en grillpande fungerer lige så godt).
-
Skær courgetterne i tynde bånd på langs (men ikke for tynde, for så går de i stykker på grillen). Gnid dem let med smeltet olie eller smør og drys med en smule salt og peber.
-
Gør det samme med forårsløgene.
-
Lad grillen/grillpanden blive glohed.
-
Grill courgetter og forårsløg på begge sider i samlet cirka 5 minutter. Tag grøntsagerne af varmen og læg dem på en tallerken.
-
Hak hvidløg og chili fint.
-
Pisk olivenolie, citronsaft, hvidløg, chili, honning og revet skal af 2 citroner sammen i en lille skål.
-
Kom spinaten i en serveringsskål og hæld dressingen ud over. Vend, så spinaten dækkes.
-
Hak hasselnødderne groft.
-
Læg de grillede grøntsager oven på spinaten. Drys med hasselnødder og resten af citronskallen – og server straks.
-
Færdigt arbejde.