Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Spicy pasta med løg og svinekød

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Pasta
  • 300 g Pasta
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinekotelleter
  • 2 stk svinekotelleter
  • olie
  • olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk peberrod
  • 2 - 4 tsk peberrod
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 4 stk løg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peber
  • 3 stk peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 1 stk chili

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

Skær kødet i helt små tern. Svits i olie på en pande. 4 minutter er nok. Krydr med salt og peber. Tag fra panden og vend kødet med peberrod.

Skær løg i skiver og steg bløde på en pande. Tag fra og steg nu peberfrugt i store stykker og fintsnittet chili mørt.

Afdryp pastaen og vend med kød og grøntsager. Smag 
til med salt og peber.