Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Koreansk bulgogi med ris og sukkerærter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalvekød i strimler
  • 400 g kalvekød i strimler
  • marinade
  • marinade
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sojasauce
  • 0.5 dl sojasauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sesamolie
  • 1 spsk sesamolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk brun farin
  • 1 spsk brun farin
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 0.5 spsk dijonsennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ris
  • 2 dl ris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps ærter
  • 1 ps ærter

Tilberedning

Vend kødet med marinaden i en skål.

Svits til sidst kød og marinade på en meget varm pande i nogle få minutter.

Sæt risen over og damp sukkerærterne efter anvisning på emballagen.

Server straks.