Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rejetapas med kyllingebryst og rød peber

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kylling brystfilet
  • 200 g kylling brystfilet
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rejer
  • 400 g rejer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 0.5 stk chili
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tørrede abrikoser
  • 8 stk tørrede abrikoser
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurk
  • 0.5 stk agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk dild
  • 1 bk dild
  • Dressing
  • Dressing
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk salatløg
  • 0.5 stk salatløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 3 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk saft af citron
  • 1 stk saft af citron
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk chilisauce
  • 0.5 tsk chilisauce
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Kog kyllingekødet mørt og køl det af, skær det i smalle strimler. Lad rejerne dryppe af i en sigte. Rør løgternene sammen med hvidvin og olie og smag dressingen til med citron, chilisauce, salt og peber.

Læg kyllingekødet og rejerne i dressingen, dæk skålen til og stil den i køleskabet, mens du ordner grøntsagerne. Rens peberfrugt og chili for kerner, skær peberfrugten i tern og chilien og abrikoserne i tynde strimler. Skræl agurken, flæk den i kvarte og fjern kernerne og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver. Hak dilden.