Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tomatbruschetta med to slags ost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk italiensk brød
  • 4 sk italiensk brød
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 4 stk tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mozzarella
  • 2 stk mozzarella
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parmesanost
  • 1 dl parmesanost
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk iceberg
  • 0.25 stk iceberg
  • basilikum
  • basilikum

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Læg brød på en bradepande med bagepapir.

Skær tomat i skiver. Skær mozzarellaosten i skiver og fordel ost og tomat på brødet.

Dryp lidt olie på og bag i ovnen i 8-10 minutter.

Snit salaten og fordel på to tallerkener. Tag brød ud og læg på salaten.

Drys med ost og hakket basilikum.