Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Græsk dip salat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g græskinspireret yoghurt 10 %,
  • 500 g græskinspireret yoghurt 10 %,
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fetaost
  • 75 g fetaost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pose Irmas sorte oliven uden sten
  • 1 pose Irmas sorte oliven uden sten
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} små tomater
  • 2 små tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk friskhakket timian
  • 2 spsk friskhakket timian
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie

Tilberedning

Kom yoghurt i en skål. Smuldr osten fint og vend med yoghurten. Hak oliven og kom i skålen. Skær tomater i små tern. Pres saften fra tomaterne fra og vend tomatkødet med yoghurten. Vend nu fint hakket rødløg, timian og olie i. Sæt gerne på køl i mindst en time. Salaten smager af mere, hvis den får lov at trække.