Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lune kikærter med bagte borratanoløg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 12 løg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk finthakket timian
  • 2 spsk finthakket timian
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kikærter
  • 2 ds kikærter

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Sæt pillede løg (alm. løg kan også bruges) i et ildfast fad.

Drys med timian, salt og peber og hæld olie over hvert løg.

Bag løgene møre i ca. 30 minutter.

Lun kikærter i en gryde og kom på et fad.

Fordel de nybagte løg og vedhængende olie herpå og server.