Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Frugt & Grønt

Med sæsonens råvarer tilbyder vi dig en sund og sanselig smagsoplevelse

Frugt og grønt i Irma

I Irma vil vi gerne bidrage til at gøre frugt og grønt spændende og til en central del af dagens måltider. Vores udvalg bygger på friskhed, økologi og naturlig variation efter årstiden.

Vi udvælger nøje vores frugt og grønt fra dygtige producenter, så du kan nyde sprødheden, farverne og friskheden i dine salater, gulerødder, tomater, æbler og så videre. Vi ønsker at gøre det let og indbydende for dig at spise nok frugt og grønt hver dag. Og vi er ikke bange for at inspirere dig med eksotisk frugt og grønt, som kan give nye smagsoplevelser. 

Irmas grøntsager, frugt, bær, krydderurter og salater er altid friske og i høj kvalitet, da de er udvalgt med omhu hos kun de bedste landmænd, gartnerier og plantager. Fx har vi i mange år samarbejdet med Fejø Frugt for at sikre dig friske danske æbler, pærer og blommer af højeste kvalitet. Vi bestræber os altid på at have et bredt udvalg af frugt og grønt. 

Økologien

Økologien har i mere end 25 år spillet en central rolle i Irma. Det gælder naturligvis også vores frugt og grønt, hvor vi altid har et stort udvalg af varer, der har Ø-mærket eller EU økologimærket. Meget af vores frugt og grønt er ligeledes Nøglehulsmærket. 

For os er økologi ikke bare en mærkesag. Det er også en smagssag. Vi stiller høje krav til friskhed, smag og kvalitet. For at sikre det rigtige udvalg henter vi også varer hjem fra pålidelige avlere i udlandet. Og i samarbejde med Økologisk Landsforening arbejder vi på at udvikle endnu flere gode, velsmagende økovarer til vores hylder. 

Vores frugt- og grønt indkøbere er altid på jagt efter nye smagsoplevelser, og der er kommet mange nye varer til, som fx danske vandmeloner, bimi og pomelo.

Hold øje med grøntafdelingen, hvor udvalget af rodfrugter, smagfulde krydderurter og spændende frugter skifter året rundt. Vi følger nemlig sæsonen og har fx i efteråret og om vinteren flere rodfrugter og grovere grøntsager. Ligesom du om sommeren selvfølgelig finder friske jordbær, nye kartofler og gulerødder samt lækre salater. 

Frugt & Grønt

Irmas æbler

Æblemost må være verdens enkleste produkt. Kort fortalt er det en masse gode, friske æbler, som er presset og kommet i en emballage.

ÆBLEMOSTEN I IRMA
Økologi

En butik med holdninger

Irma har kun økologiske bananer og gulerødder

Læs mere
Leverandører

Frugt fra Fejø

Fejø-æblerne er en tradition i Irma. Faktisk sælger vi mere end 1.800 tons hvert år. Læs mere om æblerne her.

IRMAS FEJØ ÆBLER
Frugt & Grønt

Altid friske krydderurter

Altid friske krydderurter i Irma

Læs mere om Irmas krydderurter her

Brug sæsonens frugt og grønt og find inspiration til dine måltider

Opskrift

Cremet grøntsagssuppe med cashew

Opskrift

Gulerodsmos med bløde løg

Opskrift

Buddha Bowl med Bimi

Opskrift

Gratinerede kartofler med jordskokker, timian og frokostost