Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kød & Fisk

Vi tilbyder dig flere typer udvalgt kød, der kombinerer dyrevelfærd, nytænkning og velsmag

Kød i Irma

Irmas slagter er kendt i hele landet for at have et stort udvalg af kød og kødudskæringer i høj kvalitet. Kødet er nøje udvalgt og udskåret med tanke på både smag, kvalitet og dyrevelfærd.

I Irma ønsker vi at give dig inspiration til nye og innovative middagsretter. Men vi sørger også altid for at have et bredt udvalg af de klassiske varianter af hakket kød og udskæringer, du kender, som fx kotelet, entrecote, culotte og mørbrad.

Når det handler om fjerkræ, gør vi os også umage og lader ikke kvalitet være op til tilfældighederne. Vi vælger med omhu bl.a. de bedste økologiske kyllinger, der har haft optimale levevilkår, og det kan smages i det lækre saftige kyllingekød.

Irma ønsker at gå forrest inden for dyrevelfærd i detailhandlen i Danmark. Og det viser vi bl.a. ved at have en række forskellige mærker af frilandskyllinger, kød fra økologiske landbrug og gennem vores samarbejde med Dyrenes Beskyttelse.

Kød & fisk

Irmas Fisk

Et hav af nye livretter

Bliv klogere på frisk fisk i Irma her
Kød & fisk

Irma kødkvæg

Irma kødkvæg - lidt ud over det sædvanlige

Læs mere om Irma kødkvæg her
Kød & fisk

Duc De Mayenne fransk frilandskylling

Duc De Mayenne-kyllinger er opdrættet med adgang til den fri natur. Og det kan smages.

Bliv klogere på den franske kylling
Kød & fisk

Butikker med slagter

Et godt måltid starter med et godt stykke kød

Opskrift

Lammeculotte med majs og asparges

Opskrift

Rensdyrsteak med syltede rabarber og kartofler med rygeost

Opskrift

Skindstegt laks serveret med spinat og varm mozzarella

Opskrift

Skinkeschnitzel med ærter og løg i urtesky