Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas Limousinekalv

Vi samarbejder med Dyrenes Beskyttelse for at sikre os, at dyrevelfærden for kalve overholder deres standard

Dyrenes beskyttelse og Limousinekvæget

Vi samarbejder med Dyrenes Beskyttelse for at sikre os, at dyrevelfærden for kalve overholder deres standard. Produktionen kontrolleres hos landmanden af et uvildigt kontrolorgan.

En stor del af kvæget bliver for øvrigt brugt til naturpleje, hvor de afgræsser officielt beskyttede arealer for at sikre dyre- og planteliv i området. Samtidig får kvæget en god, naturlig og sund opvækst. Produkterne anbefales af Dyrenes Beskyttelse.

 

Limousine kødkvæg

Limousine kødkvæg stammer fra Frankrig og er i dag den største kødkvægsrace i Danmark. Kendt for sin unikke kødkvalitet, hvor farven er lys, og kødet er mørt med en mindre fedtmarmorering. Irma har ført limousine kalvekød siden 1996.

Irmas Limousinekalv er kød fra dyr, der er født i Danmark og har fået lov til at patte hos koen i minimum fem måneder. I sommerhalvåret går de på græs, og om vinteren kommer de ind i stalden for at blive beskyttet mod vores kolde klima. I stalden går de naturligvis løse og har god plads, lys og frisk luft.

irmapigen

Andre har også læst...

Mærkesager

Irmas hjerte banker for dyrevelfærd...

Vi har derfor gjort det nemmere for dig at finde frem til den i vores butikker.

LÆS MERE OM DYREVELFÆRDSHJERTET HER
Mærkesager

Irma og Dyrenes Beskyttelse

I et unikt samarbejde med Dyrenes Beskyttelse vil Irma over de næste år få endnu flere dyrevelfærds-produkter på hylderne.

DYREVELFÆRD OG IRMA
Mærkesager

Det forpligter at hedde Irma

Det er rigtigt, at vi i Irma handler ansvarsbevidst og gerne går foran i kampen for vores mærkesager: Økologi, sundhed, Fairtrade, dyrevelfærd og frem for alt kvalitet.

TRADITIONEN I IRMA
Mærkesager

Mærkninger

Læs om de forskellige mærker, som du kan finde i din Irma.

MÆRKNINGER