Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Biodynamiske æg fra Birkelund

Æg fra det biodynamiske landbrug Birkelund

Fryd og gammen hos Birkelund

På det biodynamiske landbrug, Birkelund, i Sønderjylland leverer Karin og Christian biodynamiske æg ud fra en holistisk tankegang, hvor der tages hensyn til sammenhæng mellem alle elementer. Ægteparret strøer hønsene foder ud med håndkraft, som et led i at holde en tæt kontakt til dyrene.

 

Godkendt biodynamisk landbrug

Hønsegården er nøje indrettet med de træer og buske, der er mest hensigtsmæssige for hønsene, bl.a. hassel, hyld, gran, pil og frugttræer. Træer og buske gør, at hønsene føler sig trygge, og hjælper med til, at der er gode energier omkring dem.

Biodynamiske æg lever foruden alle gældende regler for økologisk produktion op til de biodynamiske Demeter-regler og bærer det internationale Demeter kontrolmærke for godkendt biodynamisk landbrug.

Irma og en bedre verden

Mærkesager

Ingen buræg i Irmas produkter

I et unikt samarbejde med Dyrenes Beskyttelse vil Irma over de næste år få endnu flere dyrevelfærds-produkter på hylderne.

DYREVELFÆRD OG IRMA
Økologi

Irma og økologien

Lige siden begyndelsen af 1980’erne har økologi været en mærkesag for Irma. Og i dag fylder de økologiske varer mere på Irmas hylder end i nogen anden dansk dagligvarekæde.

Læs mere
Mærkesager

Det statslige dyrevelfærdsmærke

Længe har dyrevelfærd været en førsteprioritet hos Irma. Og vi bakker op om det statslige dyrevelfærdsmærke

Læs mere om Dyrevelfærdsmærket her