Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ølfest

Velkommen til ølfest i Irma

Når et glas øl er helt rigtigt

Takket være Irma har fransk crémant vundet en stor plads i danskernes hjerter, og vores kunder værdsætter også det store udvalg af god vin. Men nogle gange er et glas øl bare det helt rigtige, så nu sætter vi fokus på velsmagende bryg, blandt andet fra landets mikrobryggerier..

Ølfest for enhver smag

Uanset om du er til en mørk humle, en syrlig rug eller en frisk spelt, finder du en øl til netop din smag i Irma.

Vi har et stort udvalg af specialøl fra lokale bryghuse, blandt andet Nørrebro Bryghus, Herslev Bryghus, Ugly Duck og Thisted. Og langt de fleste er naturligvis økologiske. 

Tre favoritter

Stone Go To Ipa

Session IPA er en let IPA med en lækker aroma af korn, sødme og dejlig amerikansk humle, med noter af melon og blomster. Der er citrushumle i smagen, og trods en relativt lav alkoholprocent har øllet en god fylde, som fx passer godt til tortillas med oksekød og krydrede samosa.

Thisted økologisk speltøl

På kanten af Nationalpark Thy ligger det økologiske landbrug Gyrup, som blandt meget andet leverer malt, rug og spelt til Thisted Bryghus’ to nye økologiske øl. Korntyperne behandles forskelligt: Rugen er fx ristet for at fremhæve smagen, mens spelt bruges friskvalset med skaller. Mørk Rug er en fyldig ale med lidt krydrede noter og syrlighed fra rugen. Øllet har en smuk rødbrun farve. Gylden Spelt er en friskere og lettere øl med en let krydret karakter fra overgæren. Begge bryg er fyldige, og smagen er mere præget af malt end af humle.

Brewdog Elvis Juice

Dejlig velhumlet amerikansk IPA med et skud grape og en gavmild omgang humle, som du kan du nyde i den aromatiske duft. IPA’en har en intens og indbydende smag, der ud over grapen har noter af gran og nyslået græs, smukt afrundet af en nærmest sødmefuld bitterhed. En lækker og lettilgængelig IPA, som skal serveres ved 5-7 grader.

Dyk dybere ned i de våde varer

Øl, Vin & Spiritus

Specialøl i Irma

I Irma sætter vi stor pris på specialøl – gør du?

Bliv klogere på Irmas special øl