Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Specialøl i Irma

I Irma sætter vi stor pris på specialøl – gør du?

Bryggeriet Skands

Bryggeriet Skands blev etableret i 2003 af Birthe og Morten Skands. Birthe er nøglepersonen bag øllet. Hun er uddannet brygmester og har brygget øl i mange år, bl.a. hos Carlsberg. Hun har altid næret et brændende ønske om at drive sit eget bryggeri, hvor der er mulighed for at brygge mange forskellige serier og fremstille friskt øl med nye smagsnuancer.

Husbryggeriet Jacobsen

Jacobsen er Carlsbergs eget husbryggeri, som i 2005 åbnede i J. C. Jacobsens gamle bygninger i Valby. Her forenes den traditionelle og den moderne brygstil med både klassiske bryg og nye, spændende sæsonvarianter.

Herslev Bryghus

Herslev Bryghus er et gårdbryggeri beliggende på Toftegaard i landsbyen Herslev tæt ved Roskilde Fjord. Herslev Bryghus blev etableret i 2004 og har siden januar 2013 udelukkende produceret økologisk øl. Det økologiske korn til basismalten leveres af landmand Henrik Petersen fra gården Glimsholt i Lejre samt bryghusets egne egne marker. Nøgleordene på Herslev Bryghus er kvalitet, rene økologiske råvarer og sporbarhed i produktionen. Og alle kornsorter til maltningen er nøje udvalgt for at opnå den rette ølsmag.

Gavnø Slotsbryggeri

Gavnø Slotsbryggeri på Sydsjælland er Danmarks første mikro-slotsbryggeri. Bryggeriet blev stiftet i 2007 og øllet bliver håndbrygget efter egne recepter med udsøgte økologiske råvarer fra Gavnøs egen avl – bl.a. malt samt vand fra slottets egen kilde. Øllet er håndbrygget uden brug af computerudstyr eller andre moderne hjælpemidler. Øllet er brygget som “i gamle dage” uden filtrering og pasteurisering, og som prikken over i’et kommer den slotsaftappede øl i en smuk flaske med en unik etiket.

Nørrebro Bryghus

Siden åbningen i september 2003 har Nørrebro Bryghus brygget intet mindre end 200 forskellige øltyper, hver med sin helt specielle personlighed. Øllet skal nemlig have et unikt præg. Derfor sigter de efter karakterfulde øl, hvilket opnås ved en kompromisløs tilgang til ingredienserne; malt, humle, gær og vand som de fire væsentligste. Samtidig tages en stolt og grundig tilgang til håndværket ølbrygning samt en god portion fantasi, når opskrifterne udvikles. Inspirationen kommer fra den belgiske, tyske, engelske og navnlig den nyere amerikanske bryggekultur. På Nørrebro Bryghus mestrer de kunsten at finde det perfekte match mellem øl og mad - og stiler efter den ultimative ølgastronomiske oplevelse.

Ugly Duck

Ugly Duck Brewing Co. er et forholdsvis nyt dansk brand udviklet på Indslev Bryggeri. Bryggeriet har vundet adskillige ølpriser. Hos Ugly Duck elsker de det laver, er alle meget passionerede på hvert deres ansvarsområde og tilsammen giver det en masse lækre øl, som vi håber du sætter lige så meget pris på som vi gør.

Bryghuset Braunstein

Bryghuset Braunstein på Køge Havn blev etableret af Brødrene Michael og Claus, Hvis tyske slægtsnavn har lagt navn til bryghuset. Her brygges øl med respekt for håndværket med økologiske råvarer af bedste kvalitet og en dyb for passion for ølbrygningens kunst. Braunstein lægger stor vægt på håndværket og alle de små detaljer, der gør en forskel. På Braunstein destilleres også egen whisky og snaps.

Find den helt rette øl til julemiddagen

Det er aldrig en nem opgave at parre den dejlige julemad med den rette øl. Men det er der råd for! Vi har nemlig samlet vores bedste bud, uanset om du skal finde en øl til julemiddagen, julefrokosten eller desserten. 

Læs mere her

Kom med til ølfest

Uanset om du er til en mørk humle, en syrlig rug eller en frisk spelt, finder du en øl til netop din smag i Irma.

Læs mere her

Brug øl i maden...

Opskrift

Kalkunschnitzel braiseret i øl

Opskrift

Osso buco med øl

Opskrift

Kanin og øl

Opskrift

Æble og øl glaserede grillspyd med svinemørbrad