Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Friskbagte nyheder fra Reinh. van Hauen

Du kan roligt hæve dine forventninger til byens nye bagerbrød.

De har gjort det igen

Med 5 nye surdejsbrød og lige så mange fransk inspirerede kager. Brødene er koldhævede i et døgn og langtidsbagte i stenovn. Kagerne er rundhåndet bagt med smør og med f.eks. ægte vanilje. Mærk duften fra bageriet hver morgen i Irma.

Varianter på brød

Surdejsbrød med fuldkornsmel
Alligevel let og luftigt. Et perfekt match til paté eller pålæg, der i sig selv har saft og kraft i smagen.

Italiensk inspireret surdejsbrød
Det mildeste af dem alle. En elegant ledsager til bl.a. fiskeretter og salater.

Surdejsbrød med fuldkornsmel og malt 
En saftig sag. Et værdigt modspil til f.eks. kraftig ost og stærk pølse.

Surdejsbrød med ristede græskarkerner og chiafrø
Krummer med gods i.En knytnæve af smag f.eks. på morgenbordet.

Økologisk Sønderjysk rugbrød
Lavet på 100% rugmel. Helt uden kerner.

Økologisk græskarrugbrød
Med 90% kerner som har ligget i blød inden bagning. Herunder skårne rugkerner, hørfrø, græskarkerner og solsikkekerner.

Økologisk 4-kornsrugbrød
Med masser af kerner, som har ligget i blød inden bagning. Herunder skårne rugkerner, solsikkekerner og hørfrø.

Varianter på kager

Croissant
Rullet med smør til en luftig og spændstig krumme. Og med et sprødt og saftigt bid.

Pain au chocolat
Sprød på ydersiden. Blød i midten med fløde, usaltet smør og mørk 64% chokolade.

Spandauer med creme
Smørbagte lag toppet med glaseret sukker. Og et midtpunkt af creme med ægte vanilje.

Spandauer med hindbær
Hindbær, flødecreme og ægte vanilje. Omgivet af sprøde lag af smørbagt wienerbrød.

Kanelsnegl
En ny, sprød fortolkning af sneglen. Så rig på gode sager, at den ikke behøver glasur.

Kanelsnurre
Blød gærdej med kanelremonce og glasur.

Københavnsk brunsviger
Blød gærdej med en remonce af brun farin og kanel.

Økologiske scones
Reinh. van Hauens berømte scones som er lavet på kærnemælk og ægte smør.

irmapigen

Kvalitet i krummen

Økologi og kvalitet

De kompromisløse holdninger til kvalitet og råvarer er baggrunden for, at Irma og det gamle københavnske bageri har fundet sammen i et tæt samarbejde, der er blevet rullet ud i Irma-butikkerne. Nu har vores kunder et helt bageri at vælge imellem, og det er, naturligvis, økologisk.

Brød spiller tit en stor rolle i måltiderne på de danske spiseborde både morgen, middag og aften. Derfor er det også vigtigt for Irma at kunne levere et lige så godt produkt, når det kommer til brød, som det er tilfældet, når man kigger i køledisken efter den gode ost, eller på hylden med det brede udvalg af kvalitetsvine.

Siden 1876

Det er nu ikke kun holdninger til brød, Irma og Reinh. van Hauen har til fælles. Irmas og Reinh. van Hauens historie har krydset hinanden før og begge har rødder, der går tilbage til 1800-tallets København. Reinh. van Hauen blev grundlagt på Frederiksberg i 1876 af Reinhard (Reinh.) van Hauen, mens Irma blev grundlagt på Nørrebro 10 år senere.

Bageriet startede på Gammel Kongevej, og de fleste frederiksbergere kender formentlig bagerbutikken, der ligger på venstre hånd lige før, man kommer til Frederiksberg Rådhus. Men det er langt fra alle, der er klar over, at bageriet, hvor der hver dag produceres tusindvis af brød, flødeskumskager og wienerbrød, ligger gemt herinde i baggården.

Hvis man stiller sig på Frederiksberg Rådhusplads, kan man se skorstenen rage lidt op over husene. Men det er umiddelbart også det eneste, som afslører, at der her, i hjertet af Frederiksberg, bliver bagt brød fra den tidligste morgenstund. Herfra ruller bilerne med friskbagte brød og kager ud i den Københavnske morgentrafik, og kører direkte til Irma, Reinh. van Hauens egne butikker og andre forhandlere som fx Perchs Tea Room og kunstmuseet Louisiana.

Gammelt og nyt samarbejde

Irma og Reinh. van Hauen arbejdede faktisk sammen helt tilbage i 1960’erne. Det ophørte dog, men efter at Knud van Hauen, tredje generation i van Hauen bageriet, indledte en kurs, der skulle bringe kvaliteten tilbage i fokus, kunne Irma og van Hauen mødes igen i 2011.

Nu har samarbejdet fået endnu et løft, og du kan nu finde et bredt udvalg af økologisk brød, boller og wienerbrød i alle Irma butikker. Friskbagt og leveret til din lokale Irma hver morgen. 

Surdej og søde sager

Reinh. van Hauen tilbyder alt lige fra groft rugbrød til delikate konditorkager. På hylderne i Irma finder du et bredt udvalg af bageriets spændende brød – både lyse og mørke. Er det den søde tand, der skal tilgodeses, er der forskellige typer af wienerbrød og tørkager lige til at tage med. Og hvem kan sige nej til en hindbærsnitte eller en kokostop?

De forskellige brød bliver til med fokus på råvarer, processen og stolte bagertraditioner. Surdej er  en vigtig ingrediens, og Reinh. van Hauens har fulgt bageriet i flere generationer. Brødblandinger er bandlyst, og brødet bliver bagt i de dybe stenovne i bageriet på Frederiksberg. Dejen er langtidshævet i mindst 18 timer, hvilket giver melet tid til at udvikle smagen, og gør brødet luftigt, saftigt, mere holdbart og giver en god sammenhængende krumme.

Når der skal bages, skal der bruges mel. Masser af mel. Reinh. van Hauen får deres leveret fra Meinerts Mølle ved Kalundborg, der kun bruger økologisk korn fra lokalområdet. Desuden maler Meinerts Mølle efter behov, hvilket betyder helt friskmalet mel, og det har stor betydning for smagen og brødets næringsindhold.

Især rugbrød er blevet et varemærke for Reinh. van Hauen, og de er blevet udråbt som vinder i diverse smagstests. Måske du skal have et rugbrød med hjem næste gang du handler i Irma, og lave din egen smagstest?

Butikker med Reinh Van Hauen

IRMA VALBY LANGGADE 46-48

LILLE IRMA NØRREBROS RUNDDEL

IRMA BROBERGSGADE

IRMA DRAGØR

IRMA ØSTERBROGADE 162

IRMA LYNGBYVEJ

IRMA SORGENFRI TORV

IRMA RANTZAUSGADE 11

IRMA CODANHUS

IRMA GODTHÅBSVEJ

IRMA AXELBORG

IRMA BORGERGADE

IRMA TAGENSVEJ

IRMA HOLTE MIDTPUNKT

IRMA SØBORG HOVEDGADE

IRMA JÆGERSBORG ALLE

LILLE IRMA - VESTERBROGADE

IRMA ISLEV ST

IRMA NDR FASANVEJ

IRMA PLATAN

IRMA STRANDBOULEVARDEN

IRMA GL KONGEVEJ 117

IRMA RYESGADE 60

IRMA STRANDVEJEN

LILLE IRMA ØSTERBROGADE 52

IRMA NØRREPORT

IRMA TORVEGADE 58

IRMA AMAGER CENTER

IRMA JERNBANE ALLE 53

IRMA GREVE STRANDVEJ

IRMA HELLERUP ST

IRMA FREDERIKSBORGGADE 34

IRMA ØRESTADEN

IRMA ROSENØRNS ALLE 60-62

IRMA SLUSEHOLMEN

IRMA MOZARTSVEJ 32

IRMA PETER BANGS VEJ

LILLE IRMA - NØRREBROGADE 3

IRMA ØSTERPORT ST

IRMA NÆRUM

IRMA CITY - ØSTERBROGADE 110

IRMA SMEDETOFTEN 10

IRMA WATERFRONT

IRMA ROSKILDEVEJ 150

IRMA STENGÅRDS ALLE

IRMA EMDRUPVEJ 155

IRMA ISLANDS BRYGGE

IRMA LYNGBY HOVEDGADE 21

IRMA ILLUM

IRMA BAGSVÆRD TORV

IRMA FINSENSVEJ 9

IRMA SVANEMØLLEN

IRMA VEDBÆK

IRMA KASTRUPVEJ 223

IRMA ORDRUPVEJ 79

IRMA HØRSHOLM MIDTPUNKT

IRMA BIRKERØD

IRMA FARUM BYTORV 72

IRMA GILLELEJE

IRMA ESPERGÆRDE CENTER

IRMA HILLERØD

IRMA HELSINGØR

IRMA HUMLEBÆK CENTER

IRMA KØGE

IRMA ROSKILDE

irmapigen

Mere om brød...

Bagning

Mel fra Skærtoft Mølle

Skærtoft Mølle har været en vigtig medspiller for, at man igen kan få godt brød i Danmark. Nu vil de gøre dit hjemmebagte brød endnu bedre.

SKÆRTOFT MØLLE
Brød

Økologisk brød - Alt fra madbrød til rugbrød

Alt, hvad du finder af økologisk brød og økologiske kager i Irma, er nøje udvalgt helt ned til den mindste råvare.

VORES BRØD
Bagning

Irma stopper salg af konventionelt mel

Fremover kan kunderne i Irma udelukkende vælge mellem forskellige typer økologisk mel.

ØKOLOGISK MEL
jordbærtærte
Leverandører

Friskbagte nyheder fra Reinh. van Hauen

Ny jordbærtærte fra Reinh. van Hauen

Læs mere