Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagte blommer med nem is

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 4 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Is:
  • Is:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vaniljesukker
  • 1 spsk vaniljesukker
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} store æg
  • 3 store æg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l piskefløde
  • 0.5 l piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologisk lime
  • 1 økologisk lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologisk citron
  • 1 økologisk citron
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blommer
  • 600 g blommer
  • Blommer:
  • Blommer:
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 2 spsk sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 2 spsk citronsaft
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandelflager
  • 50 g mandelflager
  • Ahornsirup
  • Ahornsirup

Tilberedning

Kom sukker og vaniljesukker i en skål. Kom æg heri og pisk skummende. Pisk fløden til let skum i en anden skål og vend i. Riv skallen fra hele limen og den halve citron og kom i ismassen sammen med to spiseskefulde saft. Rør i en ismaskine eller kom i en plastikskål, dæk med film og sæt i fryseren. Pisk isen igennem hver time indtil gennemfrosset efter cirka fire timer.

Sæt ovnen på 200 grader. Del blommerne lige over og fjern stenene. Læg med skærefladen opad i en lille ildfast form. Drys sukker henover og dryp saft på. Bag blommerne møre i cirka 20 minutter. Afkøl og server med is, mandelflager og ahornsirup.