Kom sukker og vaniljesukker i en skål. Kom æg heri og pisk skummende. Pisk fløden til let skum i en anden skål og vend i. Riv skallen fra hele limen og den halve citron og kom i ismassen sammen med to spiseskefulde saft. Rør i en ismaskine eller kom i en plastikskål, dæk med film og sæt i fryseren. Pisk isen igennem hver time indtil gennemfrosset efter cirka fire timer.
Sæt ovnen på 200 grader. Del blommerne lige over og fjern stenene. Læg med skærefladen opad i en lille ildfast form. Drys sukker henover og dryp saft på. Bag blommerne møre i cirka 20 minutter. Afkøl og server med is, mandelflager og ahornsirup.
Kom sukker og vaniljesukker i en skål. Kom æg heri og pisk skummende. Pisk fløden til let skum i en anden skål og vend i. Riv skallen fra hele limen og den halve citron og kom i ismassen sammen med to spiseskefulde saft. Rør i en ismaskine eller kom i en plastikskål, dæk med film og sæt i fryseren. Pisk isen igennem hver time indtil gennemfrosset efter cirka fire timer.
Sæt ovnen på 200 grader. Del blommerne lige over og fjern stenene. Læg med skærefladen opad i en lille ildfast form. Drys sukker henover og dryp saft på. Bag blommerne møre i cirka 20 minutter. Afkøl og server med is, mandelflager og ahornsirup.