-
Sæt ovnen på 250 grader.
-
Pisk æg og 2 dl sukker i en skål til det skummer.
-
Bland mel og bagepulver og vend det i æggeblandingen. Rør mælken i.
-
Læg bagepapir i en bradepande (ca. 30 x 40 cm) og spred dejen ud.
-
Bag midt i ovnen og i ca. 5 minutter, til overfladen er gylden.
-
Læg et stykke bagepapir på bordet og drys med mandelflager og ½ dl sukker.
-
Vend den nybagte dej ud på det sukrede papir og træk det papir, som kagen er blevet bagt på, af.
-
Smør den varme bund med marmeladen og rulsammen ved at løfte i det sukrede papir.
-
Rul fra den korte side, hvis du ønsker store skiver eller fra den lange, hvis du ønsker mindre skiver.
-
Lad rouladen køle med dejkanten nedad.
-
Kilde: Krydderiet 3, 2006
-
Færdigt arbejde.