Skær æblerne i tynde både og læg dem i en tærteform (ca. 22 diameter). Drys blåbær over. Smelt smørret i en gryde. Rør sukker, mel og ingefær i. Fordel dejen i skefulde over frugten. Dejen dækker ikke alle æbler og blåbær (det bliver pænest sådan). Stil formen midt i en 200 grader varm ovn i ca 30 minutter. Server kagen lun, med græsk yoghurt.
Kilde: Irma krydderiet 3, 2003
Skær æblerne i tynde både og læg dem i en tærteform (ca. 22 diameter). Drys blåbær over. Smelt smørret i en gryde. Rør sukker, mel og ingefær i. Fordel dejen i skefulde over frugten. Dejen dækker ikke alle æbler og blåbær (det bliver pænest sådan). Stil formen midt i en 200 grader varm ovn i ca 30 minutter. Server kagen lun, med græsk yoghurt.
Kilde: Irma krydderiet 3, 2003