Nem og lækker opskrift på rabarber zabaione. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Kom rabarber, 2 spsk vand, 2 spsk sukker og kanelstang i en mindre gryde. Lad simre under låg i 5 minutter.
Sluk og lad gryden køle af.
Kom æg og 2 spsk sukker i en skål og pisk til en luftig masse.
Sæt skålen i et varmt vandbad og hæld tør sherry eller vermouth i. Pisk kraftigt, gerne med el-pisker, til cremen er skummende. Tag den af varmen og afkøl ved at piske den igennem.
Kom rabarber, 2 spsk vand, 2 spsk sukker og kanelstang i en mindre gryde. Lad simre under låg i 5 minutter.
Sluk og lad gryden køle af.
Kom æg og 2 spsk sukker i en skål og pisk til en luftig masse.
Sæt skålen i et varmt vandbad og hæld tør sherry eller vermouth i. Pisk kraftigt, gerne med el-pisker, til cremen er skummende. Tag den af varmen og afkøl ved at piske den igennem.