Nem og lækker opskrift på æblemos med kanel og citron. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Vi beholder skrællen på æblerne, men det er en smagssag.
Skær æblerne i mindre stykker. Kom i en gryde. Riv citronskal ned i gryden, og pres saften heri. Kom sukker, kanelstang og to spiseskeer vand i gryden. Lad æblerne simre, indtil de bliver bløde.
Skold glasset, du skal bruge, og kom mosen heri. Luk og afkøl. Opbevar i køleskab.
Vi beholder skrællen på æblerne, men det er en smagssag.
Skær æblerne i mindre stykker. Kom i en gryde. Riv citronskal ned i gryden, og pres saften heri. Kom sukker, kanelstang og to spiseskeer vand i gryden. Lad æblerne simre, indtil de bliver bløde.
Skold glasset, du skal bruge, og kom mosen heri. Luk og afkøl. Opbevar i køleskab.