-
Skær skorpen af brødskiverne.
-
Pisk fløden og æggeblommen sammen og dyp de tynde skiver brød i massen.
-
Læg dem på bagepapir og drys med lidt rørsukker. Læg endnu et stykke bagepapir over og bag dem i ovnen ved 160 grader under pres med en anden bageplade over til de er gyldne.
-
Skræl æblerne, flæk dem på langs og fjern kernehuset, så der kommer en fordybning i æblet.
-
Karamelliser sukkeret i en gryde til en lys karamel, kog den op med æblemost og æblecidereddike. Læg rosmarinen ved. Kog det lidt ind.
-
Brun smørret på en pande og steg æblerne gyldne på skærefladen.
-
Hæld karamellen ud over og kog lagen ind omkring æblerne, så de glaseres. Overhæld æblerne med lidt af lagen undervejs, så de bliver møre uden at smatte.
-
Anret æblerne med lidt af karamellagen, is og sprødt brød.
-
Voila!