-
Sæt ovnen på 175 grader.
-
Rør sukker og smør sammen i en skål.
-
Tilsæt æg og revet appelsinskal.
-
Bland melet med bagepulveret, og rør det i sammen med saltet. Rør, til du får en jævn dej.
-
Vend til sidst mandlerne i, og del dejen i tre dele.
-
Form hvert stykke dej til en pølse, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk let med fingrene på hver rulle.
-
Bland kaffen med vandet, og pensl det på dejen. Drys sukker over.
-
Bag stængerne i ca. 25 minutter.
-
Tag dem ud, skru ovnen ned på 150 grader, og skær dejen i ca. 1 1⁄2 cm brede skrå skiver.
-
Spred kagerne, så der kommer lidt afstand mellem dem, og tør dem sprøde i ovnen i 30 minutter.
-
Afkøl helt og opbevar i kagedåse.
-
Kilde: Krydderiet 4, 2005
-
Så er der serveret!