-
Skær smørret i mindre stykker og kom i en skål. Bland flormelis og vaniljesukker i.
-
Rør nu melet heri og saml dejen med et æg.
-
Når du har en rund samlet dejklump, lægger du den på et bagepapir og trykker den flad.
-
Læg et stykke bagepapir hen over og begynd nu at rulle dejen tynd og rektangulær med en kagerulle. Dejen skal være 3 millimeter tyk.
-
Læg nu dejen i køleskab i 30 minutter.
-
Sæt ovnen på 180 grader.
-
Tag dejen ud og skær den lige over til to lige store stykker. Læg det ene stykke dej på et helt stykke bagepapir og fjern det øverste stykke papir.
-
Smør hindbærsyltetøj over hele dejen.
-
Fjern nu papiret på det andet stykke dej og læg lige over syltetøjet. Prik dejen med en gaffel, så der ikke dannes bobler i den.
-
Bag hindbærsnitterne i ca. 25 minutter. Dejen skal være fint gylden. Tag ud og afkøl helt.
-
Kom vand eller fløde i en skål og rør flormelis i lidt efter lidt til en glasur.
-
Kom glasuren på hele kagen og drys med krymmel. Lad den lige stå i 5 minutter, før du skærer ud i ruder.
-
Færdigt arbejde.