-
Til opskriften skal du bruge en metalmuffinform med plads til 12 muffins.
-
Skær smørret i mindre stykker og kom det i en skål. Smuldr smørret sammen med alt melet.
-
Tilsæt sukker og saml hurtigt dejen med vandet.
-
Del dejen i 12 stykker og rul til kugler.
-
Smør de 12 metalmuffinforme med lidt smør og tryk dejen ud heri. Dejen skal gå helt op ad kanterne. Stil formen med dej i køleskab i mindst 30 minutter.
-
Sæt ovnen på 200 grader.
-
Tag dejen ud og prik huller i dejen med en gaffel. Forbag dejen midt i ovnen i 10 minutter. Tag ud.
-
Æg og sukker piskes skummende. Kom vaniljekorn, fintrevet skal og al saft af citronen i æggesnapsen. Hæld fløden i imens du pisker blandingen sammen.
-
Hæld blandingen i de forbagte bunde. Tærterne sættes i ovnen og bages i ca. 25 minutter.
-
Server lune eller helt afkølede. Pyntes med sigtet flormelis.
-
Bon appetit!