-
Bland rosiner og rom i en skål. Skræl æblerne, og skær dem i tern. Vend æbler og rosiner med kanel og rørsukker.
-
Tænd ovnen på 200°.
-
Skær fillodejen i stykker på 10 x 15 cm – du skal bruge i alt 12 stykker på denne størrelse.
-
Læg fillodejstykkerne oven på hinanden, så du får 4 bunker bestående af 3 lag.
-
Læg 2 spsk. æblefyld på hver, og rul fillodejen sammen ved at folde kanterne ind i begge sider og rulle den sammen, så det ligner en forårsrulle.
-
Læg de 4 æbleruller på en bageplade beklædt med bagepapir.
-
Smelt smørret i en lille gryde. Pensl æblerullerne med smør, og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
-
Sigt lidt flormelis over de lune æbleruller. Servér dem, som de er, eller byd evt. lidt vaniljeis, karamelsauce og blåbær til.
-
Færdigt arbejde.