-
Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
-
Hak den hvide chokolade (gem ca. 40 g til pynt).
-
Smelt resten af chokoladen i en varmefast skål over vandbad.
-
Pisk æg, sukker, mel og salt sammen med en elpisker til en let og luftig masse.
-
Vend smørret og den smeltede chokolade i dejen.
-
Tilsæt fintrevet appelsinskal, hakkede mandler og tranebær.
-
Beklæd bageformen med bagepapir, og fordel dejen i formen. Bag kagen i ovnen ved 180⁰ varmluft i 25-30 minutter. Lad kagen køle helt af i formen.
-
Rør flødeost sammen med lemoncurd i en skål, og smør lemoncurd-cremen oven på den
afkølede kage.
-
Drys tranebær, lidt hakket hvid chokolade og hakkede mandler over kagen. Pynt evt. med mynte eller citronmelisse.
-
Så er der serveret!