Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kransekage macarons med nougat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g marcipan
  • 500 g marcipan
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g flormelis
  • 100 g flormelis
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g æggehvider
  • 100 g æggehvider
  • fra 3 store æg
  • fra 3 store æg
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandler
  • 50 g mandler
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nougat
  • 100 g nougat

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 grader.

Kom marcipan og flormelis i en skål. Pisk marcipan og flormelis med dejkroge, mens du langsomt hælder æggehvider i. Kom massen i en sprøjtepose. Sprøjt kransekagemassen ud til 40 små dutter med en diameter på ca. 4 cm. Drys med hakkede mandler og bag ca. 10-15 minutter. De skal kun lige blive lysebrune i kanterne før de er færdige.

Smelt nougat mens de bagte macarons køler helt af. Match alle bundene to og to, så de har nogenlunde den samme størrelse. Kom den smeltede nougat i en sprøjtepose. Sprøjt en tyndt lag nougat på den ene bund i hver sæt og læg den anden bund ovenpå.

Opskriften rækker til ca. 20 macarons.