Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagte rabarber med kanellåg og nougatis

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Bagte rabarber med kanellåg og nougatis
  • Bagte rabarber med kanellåg og nougatis
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rabarber
  • 400 g rabarber
  • {{ 1.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1.25 dl sukker
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 75 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 1 dl hvedemel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kanel
  • 2 tsk kanel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg nougat is
  • 1 bg nougat is

Tilberedning

Skær rabarber i mindre stykker og kom dem i en tærteform. Vend med ¾ dl sukker.

Kom smør, sukker, mel og kanel i en skål. Smuldr dejen sammen med fingrene eller rør den med gaffel. Den behøver ikke være helt samlet. Fordel dejen over rabarberne. Bag rabarberne indtil dejen bliver godt gylden, ca. 20 minutter ved 200 grader.

Server rabarberne lune eller afkølede med en stor skefuld nougatis.

Tip: Tilbered desserten i portionsskål som tåler ovn, og server fra dem.