Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pære Belle Helene med marengs

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Marengs:
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æggehvider
  • 2 stk æggehvider
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1.5 dl sukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk hvidvinseddike
  • 0.5 tsk hvidvinseddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kakao
  • 2 tsk kakao
  • Pærer:
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 5 dl vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 2 dl sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vaniljesukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 0.5 stk citron
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pærer
  • 4 stk pærer
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas chokolade 70%
  • 75 g Irmas chokolade 70%
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.5 dl piskefløde
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1.5 dl piskefløde

Tilberedning

Sæt ovnen på 125 grader. Kom æggehvider og sukker i en metal- eller glasskål og pisk massen sammen. Kom hvidvinseddiken i og pisk til helt stift skum. Vend kakao i. Tag nu marengsmassen op med en ske og fordel i små runde klatter på bageplader med bagepapir. Bag marengsen i ca. 45 minutter, indtil de er lette og tørre. Kom vand og sukker i en gryde, hvor der er plads til fire pærer. Kom vanilje og citronsaft i og kog op. Skræl pærerne, men behold gerne stilken på. Sænk pærerne ned i den simrende lage og lad dem simre med i 15 minutter. Tag fra komfuret og stil gryden koldt, indtil pærerne skal spises. Bræk chokoladen og kom i en lille gryde sammen med 1/2 dl fløde. Varm op og lad chokoladen smelte. Rør sammen og server chokoladen lun. Pisk fløden til skum og server pærer med flødeskum, chokoladesauce og -marengs.