Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillede frugtspyd med hjemmebagt marengs og is

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æggehvider
  • 2 æggehvider
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidvinseddike
  • 0.5 hvidvinseddike
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blåbær
  • 4 blåbær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dråber grøn frugtfarve
  • 2 dråber grøn frugtfarve
  • Spyd
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bakke jordbær
  • 1 bakke jordbær
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} melon
  • 0.5 melon
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} nektariner
  • 3 nektariner
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kiwi
  • 2 kiwi
  • En håndfuld blåbær
  • En håndfuld blåbær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg Irmas flødeis med vanilje
  • 1 bg Irmas flødeis med vanilje
  • Drys
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pose usaltede pistacienødder og evt. spiselige lavendler
  • 1 pose usaltede pistacienødder og evt. spiselige lavendler

Tilberedning

Sæt ovnen på 125 grader. Kom æggehvider, sukker og eddike i en skål og pisk massen helt stiv i et par minutter. Fordel i tre skåle. Farv den ene marengs med mosede blåbær, den anden med grøn frugtfarve og lad den tredje være hvid. Tag nu marengsmassen op med en ske og fordel i 20-22 runde klatter på bageplader med bagepapir. Bag marengsen i ca. 35 minutter. Køl af. Opbevar i kagedåse. Sæt frugtstykker på spyd og lad dem blive varme på grillens pande eller i ovnen ved 175 grader. Det tager kun nogle få minutter. Server med is, marengs og drys.