Skyl ferskenen, og skær den i mindre
stykker. Skyl hindbær.
Blend fersken, hindbær og hyldeblomstsirup i en blender eller minihakker til en jævn sauce. Smag til med friskpresset limesaft.
Hæld bærsaucen i en lille skål.
Anret islagkagen på et fad, og top med mynte og skyllede, friske bær.
Servér islagkagen med hindbær-ferskensauce
til. Pynt evt. med lidt dessert-drys fra Hansens Flødeis.
Skyl ferskenen, og skær den i mindre
stykker. Skyl hindbær.
Blend fersken, hindbær og hyldeblomstsirup i en blender eller minihakker til en jævn sauce. Smag til med friskpresset limesaft.
Hæld bærsaucen i en lille skål.
Anret islagkagen på et fad, og top med mynte og skyllede, friske bær.
Servér islagkagen med hindbær-ferskensauce
til. Pynt evt. med lidt dessert-drys fra Hansens Flødeis.