Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Jordbærtrifli med citronskum og kageknas

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Jordbærtrifli med citronskum og kageknas
  • Jordbærtrifli med citronskum og kageknas
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g optøede frosne jordbær
  • 300 g optøede frosne jordbær
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} småkager med chokolade
  • 8 småkager med chokolade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk økologisk citron
  • 1 stk økologisk citron
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 4 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker

Tilberedning

Skær citronen i grove tern, og fjern kerner og stilk. Kom citronen (med skal og det hele) i en blender, og blend fint. Hæld al fløde i, og blend til skum.
Kom skummet i en skål, og vend med sukker. Hvis man ikke kan lide den herlige knasende fornemmelse af sukkerkrystaller, kan man søde med honning eller flormelis. Fordel let knuste jordbær, skum og kager (enten med chokolade eller kaffesmag) brækket i mindre stykker i små skåle. Server og nyd.

 

Kilde: Irma Krydderiet 1, 2004