Nem og lækker opskrift på jordbærtrifli med citronskum og kageknas. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Skær citronen i grove tern, og fjern kerner og stilk. Kom citronen (med skal og det hele) i en blender, og blend fint.
Hæld al fløde i, og blend til skum.
Kom skummet i en skål, og vend med sukker. Hvis man ikke kan lide den herlige knasende fornemmelse af sukkerkrystaller, kan man søde med honning eller flormelis.
Fordel let knuste jordbær, skum og kager (enten med chokolade eller kaffesmag) brækket i mindre stykker i små skåle. Server og nyd.
Skær citronen i grove tern, og fjern kerner og stilk. Kom citronen (med skal og det hele) i en blender, og blend fint.
Hæld al fløde i, og blend til skum.
Kom skummet i en skål, og vend med sukker. Hvis man ikke kan lide den herlige knasende fornemmelse af sukkerkrystaller, kan man søde med honning eller flormelis.
Fordel let knuste jordbær, skum og kager (enten med chokolade eller kaffesmag) brækket i mindre stykker i små skåle. Server og nyd.