-
Sukker og æggeblommer piskes luftig. Mælken varmes op til 90°.
-
Den varme mælk piskes i en tynd stråle ned i æggemassen.
-
Massen lunes over svag varme op til 83° og køles af og køres på ismaskine.
-
Pæren skæres ud i 8 flotte både.
-
8 skorzonerrødder skrælles og steges gylden i lidt smør ved servering.
-
8 skorzonerrødder skrælles og skæres ud i små stykker og sauteres i smør til de er gyldne.
-
Mælken tilsættes og skorzonerrødderne koges møre. Massen blendes og smages til med sukker, sigtes igennem en fin sigte og køles af.
-
20 stk. citronmelisse
-
Skorzonerrødder og pære lægges på. Isen formes til kugler med en ske og lægges på og puréen sprøjtes på. Pynt med citronmelisse.
-
Færdigt arbejde.