Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dessertgrød med kaffe og chokolade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • risottoris
  • risottoris
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 4 dl vand
  • piskefløde
  • piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Irmas instant kaffe
  • 2 tsk Irmas instant kaffe
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g chokolade
  • 75 g chokolade

Tilberedning

Kom ris og vand i en mindre gryde og lad simre under låg i 20 minutter. Lad nu risen afkøle helt i gryden under låg. Pisk fløden til skum og bland med kaffe. Vend de kolde ris med flødeskummet. Hak chokoladen og kom heri, gem lidt til pynt. Server straks og drys chokolade og lidt ekstra kaffe hen over herligheden.