Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chokoladekage med abrikoser

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Chokoladekage med abrikoser
  • Chokoladekage med abrikoser
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tørrede abrikoser
  • 100 g tørrede abrikoser
  • {{ 175 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 175 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pl mørk chokolade 70%
  • 2 pl mørk chokolade 70%
  • {{ 175 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g lys rørsukker
  • 175 g lys rørsukker
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 3 æg
  • {{ 60 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 60 g hvedemel

Tilberedning

Skær abrikoser i små tern, og kom i en skål. Hæld kogende vand over, og lad stå, mens resten laves.

Smelt smørret i en gryde. Bræk chokoladen i mindre stykker, og kom i. Tag gryden fra varmen, og lad stå.

Kom sukker og æg i en skål, og pisk skummende.

Afdryp abrikoserne, og vend dem med mel.

Vend mel blandingen i æggemassen.

Vend nu smør og chokolade nænsomt i.

Hæld dejen i en smurt meldrysset springform, ca. 24 cm. Bag kagen ved 200° i ca. 25 minutter.

Serveres med flødeskum og mango i tern.