Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pandekager med hindbær-fløde-guf og sprød havre

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 2 æg
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 6 dl mælk
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 3 dl hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knivspidst salt
  • 1 knivspidst salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vaniljesukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • Smør til stegning
  • Smør til stegning
  • Sprød havre
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl havregryn
  • 2 dl havregryn
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl groft hakkede mandler
  • 1 dl groft hakkede mandler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 - 2 spsk sukker
  • Guf
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æggehvider
  • 2 æggehvider
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl flormelis
  • 1 dl flormelis
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l piskefløde
  • 0.25 l piskefløde
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g optøede hindbær
  • 300 g optøede hindbær

Tilberedning

Kom æg og 3 dl mælk i en skål og pisk sammen. Kom melet i og pisk dejen indtil den er jævn og uden klumper. Tilsæt resten af mælken, salt og vaniljesukker og pisk dejen sammen. Lad dejen stå og samle sig i 30 minutter. Spæd eventuelt med mælk hvis dejen er meget tyk. Smelt smørret og rist havregryn og mandler sammen med sukkeret. Kom i en skål og afkøl. Steg pandekagerne. Der bliver cirka 8. Kom æggehvider og flormelis i en skål og pisk til stiv marengs. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend forsigtig sammen. Afdryp hindbærrene og vend cirka 200 gram hindbær i skummet. Resten serveres rå til pandekagerne.

Tip: Hvis du ønsker at forberede, kan du med fordel lave dejen nogle timer i forvejen eller dagen før og stille den i køleskab. Den skal blot piskes op før brug.