Sæt ovnen på 170 grader varmluft. Smør og drys en tærteformen (24 cm) med smør og majsmel. Rist græskarkerner på en tør pande til de er gyldne. Køl dem af og blend med flormelis i en foodprocessor. Tilsæt smør og æg og blend til massen er glat. Hæld dejen i formen og læg pærerne fladt ovenpå. Tryk dem lidt ned i dejen. Drys med hele græskarkerner og bag kagen i cirka 40 minutter til den er fast og fylden.
Sæt ovnen på 170 grader varmluft. Smør og drys en tærteformen (24 cm) med smør og majsmel. Rist græskarkerner på en tør pande til de er gyldne. Køl dem af og blend med flormelis i en foodprocessor. Tilsæt smør og æg og blend til massen er glat. Hæld dejen i formen og læg pærerne fladt ovenpå. Tryk dem lidt ned i dejen. Drys med hele græskarkerner og bag kagen i cirka 40 minutter til den er fast og fylden.