Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Cheesecake i syltetøjsglas med æble og kanel

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Bund:
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g digestiv
  • 200 g digestiv
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 20 g smør
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kanel
  • 3 tsk kanel
  • Ostecreme:
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g neutral flødeost
  • 200 g neutral flødeost
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dåse kondenseret mælk
  • 0.5 dåse kondenseret mælk
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g skyr
  • 200 g skyr
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g creme fraiche 18%
  • 100 g creme fraiche 18%
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} vaniljestang
  • 0.5 vaniljestang
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æblemos
  • 2 dl æblemos
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pistacienødder
  • 2 spsk pistacienødder

Tilberedning

Knus kiksene fint og bland med smeltet smør. Krydr med kanel. Fordel smuldret i bunden af fire syltetøjsglas og stil i køleskab. Kom flødeost, kondenseret mælk, skyr og creme fraiche i en skål og pisk sammen. Krydr med vaniljekorn og citronsaft. Fordel cremen over kiksebunden. Top med æblemos og pistacienødder. Lad desserten stå koldt i køleskabet i mindst en time.

Hviletid 60 minutter