Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Citron marcipan med hvid chokolade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas økologiske hvid chokolade
  • 100 g Irmas økologiske hvid chokolade
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g marcipan
  • 250 g marcipan
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron - økologisk
  • 1 stk citron - økologisk
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl flormelis
  • 1 dl flormelis

Tilberedning

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt dem i vandbad. Bræk marcipanen i mindre stykker og kom i en skål. Ælt marcipan og chokolade sammen. Ælt smørret ind i massen og tilsæt den revne skal af 3/4 citron. Rul til en pølse og del i ca. 20 dele. Rul til kugler med hænderne dækket af flormelis. Pres en finger ned i kuglen. Drys resten af citronskallen over som pynt. Opbevar køligt.

Kilde: Krydderiet 4, 2007