Hvis du leder efter den bedste opskrift på kanelkrydret pannacotta med hybenmarmelade , så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Kom fløde i en gryde.
Flæk vaniljestangen på langs og læg i fløden sammen med kanelstangen. Lad fløden varme op til lidt før kogepunktet. Tag fra varmen. Lad stå i 15 minutter.
Læg husblas i en skål med koldt vand og lad stå i 10 minutter.
Tag vanilje- og kanelstang op af fløden, og varm fløden op igen, stadig kun til cirka 85 grader. Den skal ikke koge.
Tag husblas op af vandet og kom direkte ned i den varme fløde, rør hele tiden rundt med et piskeris.
Hæld nu den varme fløde op i 8 mindre eller fire større glas. Lad stå og køle af. Dæk de helt afkølede glas med film og stil i køleskab i 3 timer. Eller natten over, hvis du vil forberede desserten i forvejen.
Server pannacotta direkte fra køleskabet med lidt hybenmarmelade på toppen og høvlet eller hakket chokolade.
Flæk vaniljestangen på langs og læg i fløden sammen med kanelstangen. Lad fløden varme op til lidt før kogepunktet. Tag fra varmen. Lad stå i 15 minutter.
Læg husblas i en skål med koldt vand og lad stå i 10 minutter.
Tag vanilje- og kanelstang op af fløden, og varm fløden op igen, stadig kun til cirka 85 grader. Den skal ikke koge.
Tag husblas op af vandet og kom direkte ned i den varme fløde, rør hele tiden rundt med et piskeris.
Hæld nu den varme fløde op i 8 mindre eller fire større glas. Lad stå og køle af. Dæk de helt afkølede glas med film og stil i køleskab i 3 timer. Eller natten over, hvis du vil forberede desserten i forvejen.
Server pannacotta direkte fra køleskabet med lidt hybenmarmelade på toppen og høvlet eller hakket chokolade.