Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kanelkrydret pannacotta med hybenmarmelade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 3 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 6 dl piskefløde
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk vaniljestang
  • 0.25 stk vaniljestang
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hel kanel
  • 2 stk hel kanel
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk husblas
  • 3 stk husblas
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 0.75 dl sukker
  • Hybenmarmelade
  • Hybenmarmelade
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvid chokolade
  • 100 g hvid chokolade

Tilberedning

Kom fløde i en gryde. Flæk vaniljestangen på langs og læg i fløden sammen med kanelstangen. Lad fløden varme op til lidt før kogepunktet. Tag fra varmen. Lad stå i 15 minutter. Læg husblas i en skål med koldt vand og lad stå i 10 minutter. Tag vanilje- og kanelstang op af fløden, og varm fløden op igen, stadig kun til cirka 85 grader. Den skal ikke koge. Tag husblas op af vandet og kom direkte ned i den varme fløde, rør hele tiden rundt med et piskeris. Hæld nu den varme fløde op i 8 mindre eller fire større glas. Lad stå og køle af. Dæk de helt afkølede glas med film og stil i køleskab i 3 timer. Eller natten over, hvis du vil forberede desserten i forvejen. Server pannacotta direkte fra køleskabet med lidt hybenmarmelade på toppen og høvlet eller hakket chokolade.