Lavet af økologisk GOTS certificeret bomuld og produceret med omtanke for miljøet
Thise-mælk er for enhver smag
Din pant går selvfølgelig ubeskåret til bedre Mødrehjælpen
Irmas Hverdag er en serie af dagligvarer til faste lave priser. Hovedparten er økologiske.
Håndplukket vine og dyrebare dråber
{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Kold gulerods- og hyldeblomstsuppe
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Sådan laver du kold gulerods og hyldeblomstsuppe. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Skræl og skær gulerødderne i mindre stykker. Kom i en gryde med vand, og kog helt møre i ca. 6 minutter.
Kom gulerødder og vand op i en blender. Blend til suppe.
Kom suppen i en skål. Kom ½ dl citronsaft og hyldeblomstsaft i skålen, og pisk sammen.
Lad suppen stå i køleskab og blive helt kold.
Tag den ud, og smag til med evt. mere citronsaft og/eller lidt koncentreret hyldeblomstsaft.
Pisk fløden til let skum, og vend med vaniljesukker. Server til suppen.