Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kold gulerods og hyldeblomstsuppe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • kold gulerodssuppe
  • kold gulerodssuppe
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gulerødder
  • 500 g gulerødder
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 5 dl vand
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl citron
  • 0.5 dl citron
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hyldeblomstsaft
  • 0.5 dl hyldeblomstsaft
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1.5 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vanillesukker
  • 1 spsk vanillesukker

Tilberedning

Skræl og skær gulerødderne i mindre stykker. Kom i en gryde med vand, og kog helt møre i ca. 6 minutter. Kom gulerødder og vand op i en blender. Blend til suppe. Kom suppen i en skål. Kom ½ dl citronsaft og hyldeblomstsaft i skålen, og pisk sammen. Lad suppen stå i køleskab og blive helt kold. Tag den ud, og smag til med evt. mere citronsaft og/eller lidt koncentreret hyldeblomstsaft. Pisk fløden til let skum, og vend med vaniljesukker. Server til suppen.