{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Kold gulerods- og hyldeblomstsuppe
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Sådan laver du kold gulerods og hyldeblomstsuppe. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Skræl og skær gulerødderne i mindre stykker. Kom i en gryde med vand, og kog helt møre i ca. 6 minutter.
Kom gulerødder og vand op i en blender. Blend til suppe.
Kom suppen i en skål. Kom ½ dl citronsaft og hyldeblomstsaft i skålen, og pisk sammen.
Lad suppen stå i køleskab og blive helt kold.
Tag den ud, og smag til med evt. mere citronsaft og/eller lidt koncentreret hyldeblomstsaft.
Pisk fløden til let skum, og vend med vaniljesukker. Server til suppen.