Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Knasende chokoladetoppe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mørk chokolade
  • 200 g mørk chokolade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk blødt smør
  • 1 spsk blødt smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk lys sirup
  • 1 spsk lys sirup
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smagsneutral olie
  • 1 spsk smagsneutral olie
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas økologiske corn flakes
  • 125 g Irmas økologiske corn flakes

Tilberedning

Smelt chokoladen i vandbad. Tilsæt smør, olie og sirup. Rør let indtil massen er blandet og blank. Tag den af varmen og lad den køle ned. Vend cornflakes i chokolademassen indtil cornflakesene er helt dækket af chokolade. Tril eller form til små kugler, evt. i forme. Stil kuglerne på køl i 1 time. Kan pyntes med drys efter eget valg. Server og nyd!

Opskriften rækker til ca. 20 chokoladetoppe.