Uhm, smagen af intens chokoladebrownie og let syrlig flødeost med lime. Det er slet ikke til at stå for! Få opskrift og fremgangsmåde her
Tilberedning
Smelt smørret i en gryde. Knæk chokoladen i mindre stykker, og smelt den i smørret under omrøring. Tag gryden af varmen.
Pisk æg og sukker godt sammen i en skål. Vend hvedemelet i, og rør chokoladen i. Hæld dejen i en lille bradepande (20 x 30 cm) smurt eller foret med bagepapir.
Rør osten med ingefær, og kom den i små klatter i dejen.
Bag kagen i ca. 30 minutter midt i ovnen ved 200 grader.
Afkøl og opbevar i køleskab, til den skal skæres i mindre mundrette ruder og serveres.
Smelt smørret i en gryde. Knæk chokoladen i mindre stykker, og smelt den i smørret under omrøring. Tag gryden af varmen.
Pisk æg og sukker godt sammen i en skål. Vend hvedemelet i, og rør chokoladen i. Hæld dejen i en lille bradepande (20 x 30 cm) smurt eller foret med bagepapir.
Rør osten med ingefær, og kom den i små klatter i dejen.
Bag kagen i ca. 30 minutter midt i ovnen ved 200 grader.
Afkøl og opbevar i køleskab, til den skal skæres i mindre mundrette ruder og serveres.