Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Petit Sarah Bernhard

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l piskefløde
  • 0.25 l piskefløde
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Valrhona mørk chokolade
  • 150 g Valrhona mørk chokolade
  • {{ 65 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pistacienødder
  • 65 g pistacienødder
  • {{ 65 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hasselnøddekerner
  • 65 g hasselnøddekerner
  • {{ 325 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 325 g sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æggehvider
  • 2 æggehvider
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Valrhona chokolade
  • 150 g Valrhona chokolade

Tilberedning

Hak chokoladen og kom i en skål. Bring fløden næsten i kog i en gryde. Hæld lidt fløde ad gangen over chokoladen og rør så chokoladen smelter. Dæk cremen med film og stil i køleskab til næste dag.

Blend begge slags nødder og sukker så fint som muligt i en foodprocessor. Tilsæt lidt æggehvide ad gangen til dejen samler sig.

Sæt ovnen på 125 grader. Kom massen i sprøjtepose og sprøjt små 2-krone store kager ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Du kan også bruge en teske. Bag kagerne i ca. 20 minutter, afkøl og gem i kagedåse.

Tag cremen ud af køleskabet og pisk den kort med en håndmixer. Hvis cremen er meget stiv, kan den stå uden for køleskabet og blive lidt blødere.

Kom trøffelcremen i sprøjteposen og sprøjt en flad top på hver makron. Riv chokoladen og drys over. Opbevar i køleskab til servering.