Hvis du leder efter den bedste opskrift på chokoladefondant, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Smelt smørret i en gryde. Tag gryden fra varmen.
Bræk chokoladen i mindre stykker og kom i smørret. Lad stå og smelte.
Kom æg og sukker i en skål, og pisk sammen til skum.
Pisk smør og chokolade i.
Rør nu melet i og til sidst cognac. Stil i køleskab 3-4 timer eller natten over.
Sæt ovnen på 200 grader.
Smør 10 små ildfaste forme med smør, og drys med lidt hvedemel.
Kom dejen heri og bag kagerne i 10 evt. 12 minutter. Lav evt. en stikprøve på en af kagerne. Centrum skal være flydende, men en god centimeter af dejen rundt om skal være bagt færdig.
Bræk chokoladen i mindre stykker og kom i smørret. Lad stå og smelte.
Kom æg og sukker i en skål, og pisk sammen til skum.
Pisk smør og chokolade i.
Rør nu melet i og til sidst cognac. Stil i køleskab 3-4 timer eller natten over.
Sæt ovnen på 200 grader.
Smør 10 små ildfaste forme med smør, og drys med lidt hvedemel.
Kom dejen heri og bag kagerne i 10 evt. 12 minutter. Lav evt. en stikprøve på en af kagerne. Centrum skal være flydende, men en god centimeter af dejen rundt om skal være bagt færdig.