-
Rist de rå svampe hårdt af på en varm pande i 2 minutter.
-
Hæld eddike, vand og honning ved og giv dem et kort opkog i 5 min.
-
Herefter kommes det hele i patentglas og ’syltes’ et køligt sted i minimum 7 dage før brug.
-
Kom de tørrede svampe og olie i en gryde og kog op. Køl ned og lad svampene trække i olien minimum 2 timer, gerne længere.
-
Rør æggeblommer og syltelagen sammen med salt og peber. Sigt svampene fra olien.
-
Rør olien i stille og roligt til en mayonnaise. Til sidst hældes trøffelolien i mayonnaisen.
-
Sæt ovnen på 175 grader. Skær brødet i små tern og vend med olivenolien. Læg på en bageplade og bag i cirka 10 minutter.
-
Hak kødet så friskt som muligt på en kødhakker. Rør tataren sammen eller server den umonteret– hver ingrediens for sig.
-
OBS! Tataren må ikke røres for mange gange, da den kan ende med at få en ”lang” konsistens.
-
Voila!