Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lagkage med kanelcreme og brombær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Lagkage
  • Lagkage
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g brombær
  • 300 g brombær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk lagkagebunde
  • 1 pk lagkagebunde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ahornsirup
  • 1 spsk ahornsirup
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk cognac
  • 1 spsk cognac
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl appelsin
  • 0.5 dl appelsin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 38%
  • 2 dl creme fraiche 38%
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kanel
  • 2 tsk kanel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Irmas udvalgte vaniljesukker
  • 2 tsk Irmas udvalgte vaniljesukker
  • drys
  • drys
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mørk chokolade
  • 2 spsk mørk chokolade
  • lidt Irmas udvalgte vaniljesukker
  • lidt Irmas udvalgte vaniljesukker
  • lidt kanel
  • lidt kanel

Tilberedning

Giver 8 stykker.

Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op. Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af.

Kom bær, sirup, cognac og appelsinsaft i din blender, og blend til puré. Læg én af de tre bunde på en tallerken, og fordel 1/3 pure over hele bunden. Læg en ny bund på og gentag. Læg nu den sidste bund på og lad den side, der er skåret, pege opad - den suger nemlig mest af puréen. Fordel det sidste puré herpå. Lad bundene stå og trække, indtil kagen skal serveres. Eventuelt pakket ind i film natten over i køleskab.

Kom cremefraiche og fløde i en skål, og pisk til skum. Vend kanel og vaniljesukker heri. Fordel cremen på toppen af kagen. Drys chokolade, kanel og vaniljesukker over og server til frisklavet kaffe.