Skyl muslingerne og smid dem væk, der ikke lukker. Kom i en gryde med hvidvin. Kog muslingerne i 10 minut- ter. Muslingerne skal ikke bruges i suppen, så dem kan du fx spise på et stykke ristet brød med citronsaft. Sigt fonden. Kog muslingefonden op og blend med 100 gram smør og piskefløde. Smag til med salt. Skær toppene af broccolien helt fint. Eventuelt på mandolinjern og kom i en skål med isvand. Skær resten af broccolien fra stokken og skær i små stykker. Kog helt møre i saltet vand i 20 minutter. Hæld væden fra og kom de resterende 100 gram smør i gryden. Damp i cirka 3 minutter. Blend til puré og smag til med salt. Varm olien til 70 grader. Blend olie og dild sammen. Sigt olien igennem et kaffefilter eller tyndt klæde. Skær agurken i grove stykker eller form dem til kugler med et parisiennejern og drys med lidt salt. Sæt ovnen på 100 grader. Drys fisken med lidt salt. Skær ud i 4 stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag fisken i cirka 12 minutter. Anret agurk, broccolipuré og de rå broccoli på den varme torsk. Dryp dildolien i den varme suppe som hældes op ved bordet.
Skyl muslingerne og smid dem væk, der ikke lukker. Kom i en gryde med hvidvin. Kog muslingerne i 10 minut- ter. Muslingerne skal ikke bruges i suppen, så dem kan du fx spise på et stykke ristet brød med citronsaft. Sigt fonden. Kog muslingefonden op og blend med 100 gram smør og piskefløde. Smag til med salt. Skær toppene af broccolien helt fint. Eventuelt på mandolinjern og kom i en skål med isvand. Skær resten af broccolien fra stokken og skær i små stykker. Kog helt møre i saltet vand i 20 minutter. Hæld væden fra og kom de resterende 100 gram smør i gryden. Damp i cirka 3 minutter. Blend til puré og smag til med salt. Varm olien til 70 grader. Blend olie og dild sammen. Sigt olien igennem et kaffefilter eller tyndt klæde. Skær agurken i grove stykker eller form dem til kugler med et parisiennejern og drys med lidt salt. Sæt ovnen på 100 grader. Drys fisken med lidt salt. Skær ud i 4 stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag fisken i cirka 12 minutter. Anret agurk, broccolipuré og de rå broccoli på den varme torsk. Dryp dildolien i den varme suppe som hældes op ved bordet.