Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Krebsehaler med kantareller

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps krebsehaler
  • 1 ps krebsehaler
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kantareller
  • 150 g kantareller
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 1 dl hønsebouillon
  • jævner
  • jævner
  • romaine salat
  • romaine salat
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Tø krebsehalerne op. Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter svampe, løg og hvidløg i 2 minutter. Tilsæt hvidvin og kog det igennem.

Tilsæt bouillon og lad det simre yderligere 5 minutter. Tilsæt krebsehalerne og jævn saucen. Smag til med salt og peber.