Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gulerods og citrongræssuppe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gulerødder
  • 300 g gulerødder
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 200 g kartofler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grøntsagsbouillon
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citrongræs
  • 1 citrongræs
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • koriander
  • koriander

Tilberedning

Skræl og skær grøntsagerne i mindre stykker lige ned i en gryde. Flæk et citrongræs på langs og bank med bagsiden af en kniv så at roden flænser let.

Kom citrongræs og bouillon i gryden og kog grøntsagerne møre i ca. 15 minutter. Tag citrongræsset op og blend suppen jævn.

Smag suppen til med lidt revet hvidløg og koriander.